Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Filosofia

Studio25 on yrittäjilleen enemmän kuin firma. Se on kuin perheenjäsen; pikkuveli, joka vaatii kaiken huomion. Se on läsnä heti aamusta, kun on vain silmänsä avannut. Studio25 seuraa yrittäjiään aamukahville ja on usein syypää, miksi lounas jää väliin. Studio25 on pääaihe illallisella, ja päivän päätteeksi se kömpii vielä  sänkyyn mukaan.

Ajatusmaailma

Rakastamme laatua. Rakastamme kestävyyttä. Rakastamme hyvää suunnittelua ja luovuutta. Rakastamme vaatteiden takana elävää tarinaa. Matkustamme paljon ympäri maailmaa etsien uusia ideoita, kokoelmia ja inspiraatioita tuodaksemme ne meidän Studio25 -asiakkaillemme. Kävelemme Barcelonan kaduilla katsellen paikallisten farkkupeppuja (aika kiva työ meillä, eiks vaan), jotta löytäisimme parhaat merkit ja istuvuudet.  Kävelemme varjoisilla Itä-Lontoon kujilla etsien uusia ideoita myymälöihimme. Pidämme aina silmämme auki, sillä inspiroivaa taidetta löytyy kaikkialta inhimillisten ihmisten elämästä.

Me emme halua tehdä muiden juttuja, vaan seurata sydäntämme ja vatsanpohjassa kutittelevia perhosia. Mottomme onkin vanhasta suomalaisesta runosta jonka sanomassa haluamme pitäytyä.

 

“Ken tietä käy tien on vanki.

Vapaa on vain umpihanki.”

Aaro Hellaakoski

 

Olemme luoneet oman järjestelmämme merkeistä, joista itse innostumme. Emme halua myydä jotain vain, vaikka se antaisikin meille kauniinmpia numeroita kirjanpitoon. Elämme tuotteidemme kanssa ja meidät tekee todella onnellisiksi asiakkaan tyytyväisyys, kun voimme myydä hänelle hyvin istuvat farkut. Meille tuottaa suurta iloa saadessamme lisätä asiakkaamme itseluottamusta hyvännäköisillä vaatteilla.  Tämä voi tarkoittaa sitä, että yrityksemme ei tule koskaan olemaan se suurin, mutta ideologiamme varmistaa sen aitona pysymisen.

Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook