Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Back to work -asuvinkkejä

Kirjoittaja pihla Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2014-07-30 Osumia 2212 Kommentteja 0

Viimeisiä heinäkuun päiviä viedään ja pikkuhiljaa voi alkaa orientoitua kohti syksyä ja sen myötä alkavia (tai jatkuvia) töitä/opiskeluja etc.
Olen hyvin tietoinen, että näillä helteillä seuraavien kuvien neuleet voi tuntua jo ajatuksena ahdistavilta, mutta uskokaa tai älkää - syksy ja kylmät kelit koittaa tänäkin vuonna.
Laitetaan siis pöytätuuletin hurisemaan ja sukelletaan hetkeksi syyspukeutumisideoiden ihmeelliseen maailmaan!

 

Miesten työpukeutuminen

Värimaailma muuttuu tämän syksyn kauluspaidoissa perusväreihin, joihin on saatu pientä twistiä mm. burgundynvärisillä ja metsänvihreillä yksityiskohdilla. Kuvassa on mm. klassiseen toimistotyöpukeutumiseen soveltuva Guide Londonin kauluspaita, jota on saatavana harmaassa ja valkoisessa värissä. Kummassakin on kuvanosoittamat viininpunaiset detaljit. Ilmojen viiletessä voi kauluspaidan ylle pukea siistin viininpunaisen neuleen, joka on samaa sävyä paidan yksityiskohtien kanssa. Lopputulos on harmoninen olematta tylsä, sillä kauluspaidan kauluksessa on pienenpientä pilkkua tuomassa kokonaisuuteen särmää. Yläosaan sopii parhaiten Denhamin raa'an värinen kuluttamaton farkku, joka jatkaa yläosan selkeää linjaa. Kengän virkaa toimittaa G-Starin ikityylikäs farkkukenkä.

Ylläoleva asukokonaisuus sopii parhaiten opiskelijalle tai miehelle, jonka pukukoodi on töissä siisti casual. Benchin Kauniin sininen O-aukkoinen neule saa lisäpotkua pikkuruutuisesta kauluspaidasta. Lämpöisemmän syyspäivän yllättäessä kauluspaita toimii myös ilman neuletta. Alaosaksi on yhdistetty keskitumma straight fit -mallinen farkku Freesoulilta, jonka materiaali on miellyttävän pehmeää denimiä. Toimii siis pitkäkestoisemmissakin kokouksissa.

Miesten vyövalikoimasta tässä vain minimaalinen siivu, mutta yhteenvetona voisi kommentoida, että vöitä löytyy formaalista casuaaliin. Asialliseen pukeutumistyyliin sopii kapeampi vyö, kuten kuvan Guide Londonin musta nahkavyö. Rennompaan menoon taas olisi hyvä yhdistää hieman järeämpi vyö ja perusmustasta voi lähteä irroittelemaan konjakilla - niin siis, sillä sävyllä. Leveämmät vyöt ovat laatua Tiger of Sweden.

 

 Naisten työpukeutuminen

Naisten siisti työpukeutuminen ei välttämättä tarkoita aina  perusvalkoista kauluspaitaa ja leviksiä. Lyhyen kauluspaidan sijaan voi pukeutua kuvan kauniiseen Tigerin tunikamittaiseen kauluksettomaan paitaan, joka on saatavana erittäin trendikkäässä metsänvihreässä värissä. Alle voi pukea mustan topin, mikäli läpikuultavuus mietityttää. Jalkaan sopii korkeavyötäröiset kuluttamattomat farkut, joissa lahkeen tulee olla ehdottomasti kapea, koska yläosa on malliltaan väljä. Muistathan myös, että osasta myymälöitä löytyy Passigatin ihanan pehmeitä ja naisellisia hartiahuiveja, jotka lämmittävät viileässä toimistotyössä. Ne myös viimeistelevät asuja tuomalla niihin runsautta.

Toisen kuvan asu on ehdottomasti suunnattu opiskelijalle tai henkilölle, jolla on pukukoodina rajanaan vain taivas. Kuvassa on Benchin klassikoksi muodostunut ryppyteeppari "Deck Star Tee", jossa Bench-logoteksti on painettu ihanalla glitterillä. Kuvan roosa on aivan superherkullisen värinen! Housuksi on valittu Denhamin boyfriend -mallinen farkku. Ideana on, että mikäli yläosa on tiukkaa linjaa on asu tyylikkäämpi, mikäli alaosasta löytyy taasen tilaa. Harmaat Converset istuvat kuvan vaatteiden värimaailmaan ytimekkäästi jatkaen rentoa lookkia.

Huomaathan, että valikoiman saatavuus vaihtelee myymälöittäin. :)

Iloa tuleviin työpäiviin toivottaa
Eva Citycenterin Studio25 -myylästä

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook