Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Say yes to the dress

Kirjoittaja Sami Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2014-05-14 Osumia 3620 Kommentteja 0

Say yes to the dress

Yllättäen useimmat ihmset tuntuvat taas kärsivän eräästä keväisestä oireyhtymästä nimeltään mekkokriisi. Kesä on täynnä erilaisia enemmän ja vähemmän tärkeitä kissanristiäisiä, joihin on tietty aina kivempi mennä hyvännäköisessä mekossa. Me kaikki naiset tiedämme  miten stressaavaa täydellisen juhlamekon löytäminen voikaan olla, joten siksi päätimmekin näin valmistujaisten kynnyksellä kuvata teille oman valikoimamme helmet. Kirjoitamme Seinäjoen myymälän valikoiman vinkkelistä, mutta mikäli joku mekoista onnistuu koukuttamaan Sinut, niin käyhän kysäisemässä lähimyymäläsi henkilökunnalta omasi perään. Sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy varmasti niitä, jotka eivät ole vielä sitä täydellistä mekkoaan löytäneet (nimimerkillä itse yo-mekkonsa paria päivää ennen juhlia ostanut). Kuvissa allekirjoittaneen päätä koristaa ylioppilaslakki, mutta mikseipä kyseiset mekot sopisi mihin tahansa kesän juhlaan.

 
Aloitetaan tästä todella näyttävästä Lipsyn nudenvärisestä ihanuudesta. Näitä meille on tullut vain muutama kappale, joista enää kaksi on jäljellä. Nyt siis nopeasti hakemaan viimeiset pois! Voipi myös olla suhteellisen varma, ettei kaverilla ole samanlaista. Väri on todella kaunis ja sopii erityisen hyvin vähän päivettyneen ihon kaveriksi (joka mallilla vielä hankintalistalla). Kirsikkana kakun päällä on toisesta kyljestä löytyvät "timantit". Just sopivasti taas sitä blingiä!
 

Seuraava mekko on myös Lipsy Londonin käsialaa. Tämä valkoinen pitsimekko on aiheuttanut liikkeessämme uskomattoman paljon VAU-efektejä. Malli on hyvin klassinen ja isokokoinen valkoinen pitsi tekee siitä elegantin, mutta omalla tavallaan myös suloisen. Eräs asiakkaamme totesikin, että tämähän päällä voisi mennä vaikka naimisiin. Erikoisuutta tähän mekkoon tuo todella kaunis aukinainen selkä. Valkoinen väri on aina varma valinta yo-lakin kaveriksi tai rippijuhliin. Tai miksei vaikka häämekoksi, mikäli ei halua sonnustautua perinteisempään kermakakkuun.

Lisää pitsiä, mutta bonuksena vielä vähän paljettien kimallusta! Tämä mekko ei jätä ketään kylmäksi, eikä sovi ujostelijoille. Ihana korallinvärinen mekko sädehtii auringossa ja tuo kasvoille kaunista hehkua. Mekko on itsessään niin upea ilmestys, ettei se paljoa asusteita kaipaa Tähän mekkoon nimittäin yhdistetään vain päivettynyt iho ja rutkasti itseluottamusta!

Rich&Royalilta löytyy tunnetusti asennetta. Sitä ei myöskään puutu tästä ihanasta seepramekosta. Mekko on taattua Rich&Royalin laatua ja täyttä silkkiä. Malli on takaa hieman pidempi ja laskeutuu päälle todella kauniisti. Tämä päällä juhlii rennosti, sillä malli antaa tilaa liikkua. Tämä päällä voi innostua vaikka jammailemaan! Ja eikä tartte vetää mahaa sisään koko juhlia niin, että naama on loppuillasta sinisenä.

Mutta kyllä R&R osaa tehdä ajattoman eleganttejakin vaatteita, mistä tämä mekko on todella hyvä esimerkki. Aivan upea ja ajaton malli, joka käy juhlaan kuin juhlaan! Tämä on se mekko, jota käytät vielä kymmenenkin vuoden päästä! Eikä kukaan ole varmasti eri mieltä siitä, että tämä ja ylioppilaslakki ovat lyömätön yhdistelmä. Myös tämä mekkomalli on päällä todella mukava, eli kakkua saa ahtaa sisäänsä koko juhlien ajan ilman stressiä pömpöttävästä masusta!

Viimeiseksi säästimme tämä I-H-A-N-A-N Rich&Royalin maksimekon! Kukkakuosit ja maksipituus ovat kesän ehdottomasti kuumimpia juttuja, ja kun ne vielä yhdistyvät tässä mekossa, niin voi pojat! Kun yhdistät mekkoon näyttäviä koruja ja korkkarit, on todella näyttävä juhlalookki kasassa! Toisaalta voit yhdistää siihen myös converset ja rennon nahkarotsin, jolloin saat letkeän kesätyylin. Tämä mekko on koko pituudeltaan silkkiä.
 
Jos joku näistä sai sydämesi pysähtymään, niin äkkiä Studiolle sovittelemaan, koska kokoja on jäljellä erittäin rajoitetusti!
 
Iloisia kevään ja kesän pippaloita toivottelee Seinäjoen tytsyt!
Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook