Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Pikkujoulupukeutumiseen idiksiä

Kirjoittaja Sami Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2014-11-10 Osumia 3069 Kommentteja 0

Niin vaan taas yksi vuosi vierähti ja on tullut aika virittäytyä työpaikkojen, punttisalien ja muiden vastaavien lafkojen pikkujouluihin.

Studio25:n pikkujouluvinkit näyttävät tänä vuonna tältä:

 

 

Sensuellit Ellit pukeutuvat tänäkin vuonna takuuvarmaan klassikkoon eli pikkumustaan. Kankaat ovat tämän sesongin juhlapukeutumisessa snadisti kiiltäviä; satiininomaista materiaalia saa suosia! Myös pitsi on kovassa huudossa. Yllä olevan kuvan mekko (Bonnie dress, Freesoul; 109,90€) kiteyttää kauden trendit valtavan hyvin itseensä. Selkämyksessä on seksikästä pitsiä, kankaassa on hienoista hohtoa ja malli on erittäin armollinen kantajalleen tehden juhlijasta itsevarman, kun ei koko ajan tarvitse olla kiskomassa mekkoa ylös tai alas ja asetella sinne sun tänne. Korumaailma on varsin näyttävä talvena 2014, ja varsinkin pikkujouluissa voi koruja käyttää tavallista enemmän. Massiiviset kaulakorut on se juttu! Viimeistele tyyli kengillä, joissa on kiilakorot - ne ovat nyt viimeistä huutoa kenkämaailmassa. Nahka on kengän materiaalia miettiessä must, mutta nahan olemuksen kanssa voi kikkailla. Kokeile esimerkiksi yhdistää mekko matelijanahkaisten kenkien kanssa, ja olet varmasti yksi juhlan parhaiten pukeutuneista!

Toinen suosituksemme on tämä Lipsy –merkin Sequin Lace Midi Dress (99,90€). Mekko on kaunista pitsiä, joka on koristeltu herkillä paljeteilla luoden talvista tunnelmaa. Selkämys on syvään uurrettu, mutta kuitenkin niin maltillisesti, että voit pukea alle ihan perusalusvaatteet. Mekkoon voi yhdistää koruja ranteisiin ja korviin, kaulakorua tämä asu ei halua kaverikseen, koska mekon miehusta on jo itsessään näyttävä.

Mikäli mies haluaa perinteisen pukupukeutumisen sijaan hieman kikkailla, voi yllä olevasta kuvasta ottaa mallia. Tuotteen ollessa perusväriä – siis osastoa harmaa-musta-valkoinen – saa yksityiskohdat mielellään olla sitä kuuluisaa pikkujoulunpunaista. Esimerkiksi kuvan liivin (Levis vest; 99,90€) selkämys on juhlavaa kangasta punaisessa värissä. Liivin voi yhdistää kuvan valkoisen paidan kanssa (Obama shirt; 79,90€), jonka kauluksessa, nappilistassa ja hihoissa on samaa punaista tehosteväriä. Myös harmaan kauluspaidan (LS shirt 79,90€) ompeleet ovat sähäkkää punaista, joten liivi natsaa tämänkin kanssa. Liivi on muutenkin hyvä valinta pikkutakin sijasta, mikäli pukeutujalla on taipumusta ylikuumenemiseen.;) Alaosana toimii tilanteessa kuin tilanteessa Tiger of Swedenin Pistolero –farkku, joka antaa tilaa reidelle, mutta kapenee trendikkäästi alaspäin. Kuvassa on AW14 sesonkipesu Superblue (OVH 139,90€), mutta klassinen mustakin toimisi housuna aivan yhtä hyvin.

Ratkiriemukkaita pikkujouluja kaikille toivottaa Studio25:n väki!

 

 

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook