Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Takkien taikaa

Kirjoittaja Mervi Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2014-11-14 Osumia 4084 Kommentteja 0

Sen täydellisen talvitakin löytäminen tuntuu joka vuosi aina lähes mahdottomalta tehtävältä. Pitää löytää omalle kropalle sopiva malli ja värinkin täytyy sopia muiden vaatekaapin varusteiden kanssa yhteen. Myös takin paksuuden kanssa saa aina arpoa kun Suomen talvesta ei koskaan voi mennä takuuseen. Joskus jouluna on samat kelit kun juhannuksena.

Meidän takkivalikoimamme näyttää tänä vuonna todella monipuoliselta. Löytyy takkia sekä siistimpään tyyliin että sporttisempaan menoon. Bench näyttää tänäkin vuonnaan huippuosaamistaan takkien saralla, mutta myös uusin merkkimme Freesoul on vienyt sydämemme! Olemme täällä niin innoissamme, että päätimme tartuttaa takki-innostuksemme myös teihin näin blogin välityksellä. Olkaa siis hyvät, tässä tulee katsaus meidän tämän vuoden takkeihin:

Takki-Bench / Kaulahuvi-Bench / Pipo-Bench / Fleece- Bench / Farkut-Rich&Royal / Kengät-Ugg

Aloitetaan meidän vanhasta klassikkotakista, joka näyttää aina joka vuosi vain paremmalta! Monelle tuttu Kidder-takki on yksi Benchin suosituimmista malleista, jota viilataan joka vuosi yksityiskohdiltaan aina hieman freshimpään ilmeeseen. Sama  vanha täydellinen istuvuus kuitenkin säilyy aina vuodesta toiseen. Istuvuus onkin juuri se avainjuttu, miksi tästä mallista on tullut niin suosittu. Valitettavan monet toppatakit ovat usein muodottomia pökkelöitä, mutta tämä tekeekin poikkeuksen. Kidder on leikattu vahvasti muotoon ja istuu vyötäröltä kuin nakutettu. Takista löytyy ihanan lämmin karvavuori, joten takki sopii myös vilukissoille! Hupussa olevan karvareunuksen saa myös irrotettua, jolloin takista tulee ihan eri näköinen. Kivana yksityiskohtana vielä tuplavetskarit, joista tuuli ei pääse puhaltamaan läpi.

Takki-Bench / Kauluhuivi-Bench / Pipo-Bench / Farkut-G-star / Kengät-G-star

Tikkitakkitrendi on ollut tänä vuonna valloillaan oikein kunnolla. Tikkitakki on siitä kiva, että sitä pystyy yhdistelemään todella helposti sekä siistimpään, että sporttisempaan tyyliin. Monissa katumuotiblogeissa on erityisesti vilkkunut tikkitakki+farkut+trendilenkkarit -komboa, johon myös tämä Benchin yksilö taittuu kätevästi. Jotta kyseessä ei olisi vain tylsä musta tikkitakki, löytyy hupusta kukonaskelkuviota (joka on muuten toinen tämä talven trendijuttu) ja pieniä pinkkejä yksityiskohtia ympäri takkia. Takki on erittäin kevyt ja kääriytyy kivasti vaikka matkalle mukaan. Keveydestään huolimatta takki on myös lämmin, ja vuoren sisältä löytyykin untuvaan verratavaa täytettä. Tämän ansiosta takki pitää myös kosteuden poissa. Eikö kuulostakin täydelliseltä takilta Suomen talveen!

Takki-Freesoul / Hattu-Costo / Kaulaliina-Rich&Royal / Neule-Freesoul /Farkut-Rich&Royal / Kengät-G-Star

Freesoul tarjoilee synkkään talveen säihkettä. Nämä kevytuntuvatakit ovat olleet ehdottomasti meidän tämän talven suosituimpia takkeja, mikä ei ole ihme. Takki on kiiltävän pintansa ansiosta todella näyttävä, mutta ei silti mitenkään yliampuva. Tämänkin saa helposti yhdistettä rennompaan lookkiin, mutta menee yhtä kivasti myös vaikka korkonilkkureiden kanssa. Hauskana yksityiskohtana on vielä se, että kyseessä on kääntötakki, eli toiselta puolelta löytyy musta takki. Yksi asiakkaistamme tokaisikin, että tämähän takki käy oikein hyvin vähän kömpelömmällekin; jos sattuu kiiressä kaatumaan take away-kahvit päälleen, saa takista kätevästi käännettyä puhtaan puolen esiin.

Takki-Bench / Pipo-Rich&Royal /Farkut-Freesoul /Kengät-G-star

Benchin Bonspeil takki edustaa brändin sporttisesta otteesta poiketen hieman enemmän naisellisempaa tyyliä. Kuitenkin tästäkin löytyy Benchille ominaiset "peukkupaikat" ja toispuoleinen vetoketju. Massiivisesta kauluksesta löytyy vetskari, jonka avaamalla kaulus laajenee hupuksi, joka suojaa vaikka pienen lumipyryn yllättäessä. Istuvuus on taas todella huippuluokkaa ja leikkaukset muistuttavatkin ensimmäisen kuvan klassikkotakki Kidderiä. Tämä on meidän uusi lemppari!

Takki-Bench

Koska  valitettavan usein Suomen talvi menee vesikeliksi, on kaapista hyvä löytyä myös joku kevyempi takki. Tämä kauniilla neulospinnalla varustettua Benchin takki on oikein pätevä vaihtoehto leutoihin talvipäiviin. Vaikka malli onkin kevyempi, pitää se silti lämpimänä fleecevuorensa ja tuulenpitävyytensä ansiosta.Yksityiskohtana on hihansuista löytyvät piiloheijastimet, jotka saa pimeän yllättäessä käännettyä esiin. Hyvin samanlainen takki löytyy myös pidempänä versiona verkkokaupasta ja liikkeistämme.

Takki-Bench / Kaulahuivi-Bench / Pipo-Bench / Farkut-Rich&Royal

 Tämä Benchin takki on sporttimimmin valinta! Toimii sekä arkitakkina että rinteessä. Takista löytyy loputtomiin kaikkea teknistä hifistelyä ja kaikki tarvittava elementit täydelliseksi laskettulutakiksi.Parhaana ominaisuutena kuitenkin se, että takki myös näyttää sairaan hyvältä! Tämä on  myös veden- ja tuulenpitävä sekä muutenkin soveltuva astetta rankempiinkin keliolosuhteisiin. Jos pinkki ei värinä nappaa, löytyy tätä myös harmaana.

Takki-Freesoul / Pipo-Bench / Reppu-Bench / Farkut- Rich&Royal / Kengät G-star

Freesoul tarjoilee klassista parkatakkia, joka ei kuitenkaan ole yhtään niin simppeli mitä päälle päin voisi ajatella. Kyseessä on nimittäin 2in1 takki, eli alta löytyy siis irroitettava toppavuori. Yksinkertaisesti  tässä on siis välikausirotsi ja talvitakki samassa paketissa! Parkatakkitrendi on tullut jäädäkseen, eli nyt puhutaan taas aika ajattomasta mallista, joka näyttää joka vuosi kaapista kaivettaessa freshiltä. Vaikeahan tästä on löytää mitään huonoa sanottavaa!

Takki-Bench / Hattu-Costo / Farkut-Tiger of Sweden / Kengät-G-star

Tässä on taas kyseessä Benchin yksi klassikkotakki, joka kantaa nimeä Tara. Eipä ole tämänkään takin suosio mikään ihme, sillä myös tämän kohdalla on suunnittelussa osuttu täyskymppiin! Vähän pidempi malli pitää takapuolenkin lämpimänä ja koko matkalta löytyy pehmeä karvavuori. Väri on  harmaanmusta, joka on kulutetun näköisesti rouhean denimhenkinen. Henkivakuutuksena pimeille keleille löytyy taskuläppien alta heijastimet.

Siinä oli pieni siivu meidän takkivalikoimasta. Näiden lisäksi liikkeestä löytyy vielä paljon muitakin malleja, joita kannattaa ehdottomasti tulla näiden ohella hypistelemään. . Nyt kannattaa ehdottomasti lähteä takkikaupoille kun kokoja löytyy vielä hyvin. Jos et pääse paikanpäälle sovittelemaan, niin kannattaa muistaa että verkkokauppamme on auki aina 24/7. Jokaisen kuvan alla olevista linkeistä pääset tarkastelemaan tuotteita verkkokaupan puolelle.

Niin ja muistutuksena, että meiltä löytyy toki myös miehille laajat talvitakkivalikoimat. Nähdään Kauppakadulla! :)

-Terkuin Mervi

 

Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook