Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Ideat pukinkonttiin

Kirjoittaja Mervi Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2014-12-04 Osumia 2995 Kommentteja 0

Meinaako stressikäyrä tuttuun tapaan lähteä nousuun näin joulun alla? Jälleen on tullut se aika, kun pitää vaivata päätään miettimällä lahjaideoita ja juosta niiden perässä ympäri pitäjää, vaikka mieluummin istuisit sohvalla konvehtirasia kourassasi. Mitäpä jos kokeilisitkin tänä vuonna täydellisen lahjasäkin reseptiämme joululahjojen hankinnassa ja säästyisit harmailta hiuksilta? Tämän helpon ja nopean reseptin kanssa kokemattomankin joululahjashoppailijan on vaikea epäonnistua.

Studio25:n "salainen" resepti täydelliseen lahjasäkkiin

 

Tarvitset: 

-Mähösen bokserit

-Pari UGG-kenkiä 

-Coston rusetti ja denimkravatti

-Studio25-lahjakortti

 

 

Lisukkeeksi:  

Lahjapaperia ja -narua 

Rutkasti iloista mieltä ja hyvän joulun toivotuksia. 

 

 

 

Vaihe 1: Ensimmäisenä ja ennen kaikkea tärkeimpänä vaiheena sinun täytyy paikantaa lähin Studio25-liike tai klikkailla itsesi osoitteeseen www.studio25.fi. Jos päädyt suosimaan kivijalkaliikettämme, saat myyjästämme itsellesi apukokin, jonka avulla joululahjasäkistäsi tulee vielä suuremmalla todennäköisyydellä ilmiömäinen. Näin myös vältät reseptin viimeisen vaiheen, eli lahjojen paketoimisen, sillä apukokkisi hoitaa tämän vaiheen mielellään puolestasi.

 

 

 

Vaihe 2: Navigoi itsesi bokseriosastolle, josta löydät laajan valikoiman laadukkaita boksereita. Tämän vuoden ehdottomasti trendikkäin valinta on Mähöne Brothersin bokserit, jonka hulluttelevasta värivalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle lahjansaajalle mieluisensa. Mähöne brothers on muuten kaiken lisäksi vielä suomalainen brändi, jonka takaa löytyy legendaarinen tarina hulivilipoika Jack Mahoyneysta. Studiolla rakastamme vaatteita, joilla on luonnetta ja tarinaa taustallaan, joten voitte vaan arvata kuinka me fanitetaankaan näitä! Kääri bokseripakkaus lahjapakettiin ja kirjoita lahjakorttiin "Hyvää joulua ihanalle veljelle!" Jos et satu omistamaan veljeä, voi tämän osan korvata kirjoittamalla veljen kohdalle myös, 'isälle', 'poikayställe' tai 'kaverille'.

 

 

 

Vaihe 3: Tämä vaihe on erittäin tärkeä, sillä sen suorittamalla saa useamman naisen hyppimään onnesta aaattona. Tämä vaatii kotona hieman esivalmisteluja, eli sinun tulee salaa selvittää lahjansaajan kengänkoko. Seuraavaksi valitset hyllystä samaa kokoa vastaavat UGG-kengät, jotka pitävät varpaat lämpiminä paukkupakkasillakin. Tällä lahjalla ei ole ikärajaa, joten pakettikorttiin voit kirjoittaa kenen tahansa naispuolisen vastaanottajan nimen. Erityisesti mahdollinen tyttöystävä voisi olla näistä söpöistä karvakavereista onnessaan. Viimeistään näillä saa lepytettyä mahdollisen joulusiivouksesta syntyneen pikkuriidan. 

 

 

Vaihe 4: Joululahjakeitoksessa kannaattaa ehdottomasti suosia kotimaisia raaka-aineita. Siksi suosittelenkin seuraavaksi nappaamaan mukaan Coston rusetin tai denimkrakan. Valittu asuste tulee kääriä pakettiin hipsterimiehelle, joka uskaltaa pukeutua trendikkäästi. Hipsterimies varmasti arvostaa myös sitä, että Coston tuotteet on tehty ylijäämäkankaista ja siksi ovat myös ekologinen valinta. Nämä piristävät oikein kivasti farkku- tai kauluspaitaa.

 

 

 

Vaihe 5: Tässä vaiheessa pakettiin kääritään lahja miehelle, jota haluaa piristää jouluna lämpimällä, ja tyylikkäällä lahjalla. Valitse kenkävalikoimastamme G-Starit talvikengät, jotka lampaanvillavuorensa ansiosta toimivat myös erittäin arktisissa olosuhteissa (kyllä ne pakkaset sieltä viimeistään helmikuussa yllättää). G-Starin kengät ovat malliltaan oikein päteviä ja istuvat suomalaiseen kinttuun yleensä paremmin kuin hyvin. Muista tämänkin vaiheen esivalmisteluissa tarkista ennakkoon lahjansaajan kengänkoko. 

 

 


Vaihe 6: Viidennessä kohdassa sinun täytyy ohjata itsesi Benchin asusteiden luokse. Suosittelemme valitsemaan mukaan juuri uutuutena liikkeisiin saapuneen Benchin pikkulaukun ja sen kaveriksi saman merkin lompakon. Lompakossa riittää paljon tilaa etukorteille, joita naisilla yleensä löytyy melkoinen kokoelma. Toimiva lahja vaikka parhaalle kaverille, tyttöystävälle tai vaikka nuorekkaalle anopille.

 

 


Vaihe 7: Seuraavaksi täydelliseen joululahjasäkkiin sekoitetaan aimo annos laadukkuutta, kun mukaan heitetään Tiger of Swedenin ajaton nahkavyö. Kun olet valinnut oikean mallin ja saanut sen lahjakääreeseen, voit pakettikortin kirjoitusvaiheessa  vapaasti valita saajaksi oikeastaanpa kenet tahansa miespuolisen ystäväsi, tuttusi tai sukulaisesi. Tigerin vyöt kun ovat haluttuja lahjoja kaikissa ikäryhmissä. Laadukas nahkavyö on huippulahja, sillä se tulee varmasti käyttöön ja säilyy hyvänä useamman vuoden.  

 

 


Vaihe 7: Jottei joululahjamiksauksemme jäisi ihan värittömäksi laitetaan joukkoon herkullisia värejä. Benchin legendaksi muodostunut Funnelneck-fleece on monikäyttöisyytensä vuoksi helppo ja toimiva lahjaidea. Tätä kun voi pitää vaikka lasketellessa, käyttää välikausitakkina tai yhdistää ihan vain farkkuihin. Värivalikoimasta löytyy niin paljon ihania vaihtoehtoja, että valinta on kieltämättä vaikea. Onneksi valikoimista löytyy myös aina varma musta.

 


Vaihe 8: Mitä olisikaan joulu ilman joulupukin säkistä löytyvää Benchin Deckstar T-paitaa?! Edellisen ainesosan tapaan myös tästä paidasta on tullut suorastaan klassikko. Tässäkin vaiheessa saat itse soveltaa, sillä värivaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan. Vyötäröltä löytyvien rypytyksien ansiosta malli istuu oikeastaan jokaisen malliselle kropalle. Toimii sekä arkivaatteena farkkujen kaverina että vaikka ihan jumppapaitana salilla.  

 

 

 

Vaihe 9: Tämä vaihe on useimmalle vaikein, sillä vuorossa on lahjan löytäminen teini-ikäiselle vastaanottajalle, joka nyt sattuu olemaan siinä iässä, ettei mikään käy ihan vaan periaatteestakaan. Kokeneemmat joululahjakokit voivat kokeilla tässä vaiheessa hieman sooloilla ja heittää joukkoon omana mausteenaan vaikkapa Benchin hupparin. Varmempana ja yhtä toimivana ainesosana suosittelemme kuitenkin käyttämään Studion lahjakorttia, jolle saat ladattua haluamasi summan. Näin vältät kaappiin jäävät vikaostokset ja takaat kaikille hyvän joulumielen. Helppoa! Jos sattuu olemaan joululahjaostoksissaan ylipäätään vähän tumpelo tai aika tuntuu loppuvan kesken, voi vain tätä vaihetta jokaisen lahjansaajan kohdalla toistamalla selviytyä kunniakkaasti koko rumbasta!

 

Vaihe 10: Viimeisessä vaiheessa kaikki ainesosat laitetaan paketoituina yhteen isoon säkkiin vaatekaapin perälle piiloon odottamaan aattoa. Anna säkin odottaa rauhassa aattoiltaa ja jaa sen ilo sitten lähimmäistesi kanssa kera lämpimien joulutoivotusten!

 

Jos resepti ei ollut mieleesi, kannattaa muistaa, että meillähän ei ideat lopu kesken. Eiköhän me täällä joulupukin pikku apulaisina löydetä jokaiselle jotain.Tervetuloa helpoille ja herkullisille joululahjaostoksille liikkeisiimme sekä verkkokauppaamme!  


Ihanaa joulun odotusta sinne ruutujen toiselle puolelle!

Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook