Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

You NEED this!

Kirjoittaja Mervi Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2015-02-27 Osumia 2497 Kommentteja 0

Jokaisen naisen vaatekaapista löytyisi varmasti tilaa paidalle, joka on helppo heittää päälle kiireisenä aamuna sen kummempia miettimättä ja näyttää silti huolitellulta. Benchin kevään uusi Hometimes-toppi täyttää nämä kriteerit ja ansaitseekin siksi kunniamaininnan. Nainen, lue blogi ja ihmettele sitten, että miten ihmeessä olet koskaan tullut toimeen ilman tätä paitaa.

Kyseessä ei suinkaan ole ihan simppeli perustoppi, vaikka nopeasti vilkaistuna se saattaa kuvassa siltä näyttääkin. Spesiaalin tästä paidasta tekee se, että sen etuosaan on ommeltu kaksi kangasta päällekäin. Ylimmäinen kangas on rypytetty vatsan seudulta juuri oikeista kohdista, niin että vyötärön mahdolliset "varauimarenkaat" menevät mukavasti piiloon. Samalla toppi myös luo erittäin naisellisen siluetin, jota korostaa vielä kauniisti laskeutuva vesiputouskaula-aukko. Eli kurvit esiin ja makkarat piiloon! Kangas on pehmeää trikoota eli mokoma on vielä kaiken lisäksi erittäin mukava käyttää.

Kivointahan tässä topissa on kuitenkin se, että se on helppo yhdistää oikeastaan lähes mihin tahansa muuhun vaatekappaleeseen. Kesähelteillä toppia voi pitää rennosti farkkushortsin kaverina ja siistimpää meininkiä tavoitetellessa se taas sujahtaa oikein mukavasti bleiserin alle. Mikään ei estä myöskään heittämästä neuletakkia tämän päälle, kuten kuvasta näkyy. 

Bench Hometimes Navy / Bench Hometimes White - Levi's Layering Cardigan

 

Enempää ei varmaankaan todisteluja tarvita, tämä toppi kuuluu jokaisen vaatekaapin vakiovarustukseen. Kotiuta vaatekriisien pelastaja kivijalkaliikkeistämme tai verkkokaupastamme.

 

 

Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook