Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Find your balance - New Balance

Kirjoittaja Eva Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2015-03-22 Osumia 2704 Kommentteja 0

New Balance on merkkinä valloittanut monen sydämen, koska onhan se juoksukenkävalmistajien aatelia; kenkien muotoilu on ykkösluokkaa ja se tuntuu myös lifestyle-jalkinepuolella, jota myymme Studio25:ssa. Kenkien tuntumasta ei vaan voi erehtyä. Ne on luotu liikkumaan kanssasi; pidemmätkään päivät seisten eivät tunnu pahoilta, kun jalassa on näin hyvin valmistetut kengät. Ergonomisuuden lisäksi tämän kevään ehdoton trendi on retromeininki, joten eiköhän Sinunkin ole aika hankkia omat lenkkarisi ja liittyä NB-klaaniin! 

 HISTORIA

New Balancen toiminta lähti liikkeelle Bostonista vuonna 1906, kun 33-vuotias tarjoilija William J. Riley alkoi suunnitella jalkapohjaa tukevia pohjallisia ihmisille, jotka kärsivät jalkakivuista joutuessaan seisomaan päivittäin työssään. Rileyn suunnittelemat pohjalliset istuivat ja tuntuivat paremmilta kuin mikään muu markkinoilla oleva vastaava tuote.

19 vuotta myöhemmin Riley suunnitteli ensimmäisen juoksukenkänsä bostonilaiselle juoksuseuralle. Kenkä oli menestys ja vuoteen 1941 mennessä New Balance suunnitteli lajikohtaisia kenkiä juoksuun, baseballiin, koripalloon, tennikseen ja nyrkkeilyyn.

Trackster-juoksukenkä syntyi vuonna 1960 ja New Balance näytti uuden suunnan juoksukenkien valmistamisessa. Trackster oli ensimmäinen kenkä, jota valmistettiin useammalla eri lestin leveydellä. Lesteistä tuli yksi New Balancen valteista. Nykyään New Balance valmistaa kenkiä neljällä eri lestin leveydellä ja merkkiä on bongattu erityisesti trendiheppujen ja julkisuuden henkilöiden jalasta.

               

UKOT

                                                                

Arvostaen urbaanin kaaoksen ja metelin runoutta, New Balance on tuonut uudet ehosteet 996-klassikkokenkään; maastokuosin ja suurkaupungin inspiroiman värin. Juurikin värityksensä ansiosta tämä kenkä näyttää jalassa erittäin raikkaalta ja meininki aina vaan paranee, kun vaihtaa kenkään neonvihreät nauhat, jotka tulevat popojen mukana paketissa. Kengässä on käytetty REVlite-teknologiaa, joka takaa kengän keveyden ilman että tukevuudesta olisi pitänyt tinkiä. Tästä kengästä tassut, selkä ja ennen kaikkea trendi-ihmiset tykkää! Kenkäpari kustantaa 119,90€ - ei paha! Shop it: www.studio25.fi/index.php?route=product/product&path=68&product_id=518

Tämä kenkä (CRT300) kuvastaa aitoa ja originaalia 80-luvun tenniskenkäperintöä, tosin tätä ei ole luotu enää pelkästään kentille, vaan nimenomaan jokapäiväiseen käyttöön. Alkuperäistä tenniskenkää mukaillen ulkopohjassa on käytetty kumia ja päällisessä yhdistetty mokkaa sekä verkkoneulosta, jolloin lopputulos on varsin retro. Teknologiansa puolesta New Balance ei ole tämänkään kengän kanssa jäänyt tuleen makaamaan, vaan kengässä on käytetty samaista REVlite-menetelmää, kuin maastokuosisessa miesten 996-kengässä. Höyhenenkevyttä askellusta olisi siis luvassa tämänkin jalkineen kanssa. Hinta on rapiat 99,90€.​ Klik: www.studio25.fi/index.php?route=product/product&path=68&product_id=517

 

AKAT

                                                               

No nyt on! Daameja New Balance on hemmotellut luomalla klassiseen 574-malliin karkinmakean värityksen. Värimaailma on suoraan kuin Kalifornian Palm Springistä, jossa talot hehkuvat pastellin sävyisinä, palmut huojuvat vienossa tuulessa ja auringonpaiste hellii ihmisiä. Tämän kengän käyttömukavuus on ykkösluokkaa; pohja on niin pehmoinen, että kesämökin pehmeimmät untuvatossutkin jäävät kakkoseksi. Kuitenkin jalkine on todella vahvaa tekoa ja tukee erinomaisesti. Näiden kaltaiset hyvät kengät tukevat myös ryhtiä, eikä liene epäselvää, että ryhdillä on iso merkitys siinä, minkälaisen kuvan annamme itsestämme. Nämä saa poistettua itselleen hintaan 99,90€. Klik: www.studio25.fi/index.php?route=product/product&path=63&product_id=519

       

Nämä kengänkauneudet on jälleen yksi mestariteos New Balancelta. Malli on nimeltään 996 ja se on aiemmin esiteltyä ”karkkikenkää” hieman sirompi. Hopeareunustettu N-kirjain viimeistelee kengän siistin olemuksen ja kuten kollegansakin, on tämä kenkä myös erittäin miellyttävä käyttää. Jos mietit, että miten pukea tämä kenkä, niin voimme kuulla, kuinka tämä kenkä suorastaan huutaa lahkeista rullattuja farkkuja luokseen. Esimerkiksi blogissammekin esitellyt leviksen 501 CT -farkut (<- Klik!) sopisivat näiden kanssa pidettäviksi tuoden nostalgista ysäri-ilmettä. Yläosasiksi suosittelemme kuvanmukaista auki pidettävää farkkupaitaa, jonka alle voi sujauttaa yksinkertaisen valkoisen T-paidan. Pulita 109,90€ ja kenkäpari on Sinun! (Farkkupaita 69,90€/Freesoul, T-paita 39,90€/rich & royal, farkut 110,90€/Levi’s). Kengät voit ostaa tästä: http://www.studio25.fi/index.php?route=product/product&path=102&product_id=516 . Kenkää löytyy myös suurimmasta osasta myymälöitämme.

 

Verkkokaupasta ja myymälöistämme löytyy lisää vielä jokunen jalkine. Muistathan tsekata myös ne. ;)

 

New Balance verkkokaupassa 

 

Julkkiskuvakollaasi: Pinterest

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook