Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Juhlapukeutumisideoita kakslahkeisille

Kirjoittaja Eva Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2015-04-22 Osumia 2860 Kommentteja 0

Niin vaan taas yksi vuosi vierähti, ja on aika osallistua naapurin Pirkka-Petterin valmistujaisjuhliin. Vaan mitäpä sitä miesihminen pukisi ylleen? Oheen ollaan koottu pätevimmät tavat näyttää hyvältä.

 

Räjäytetäänpä pankki heti ensi alkuun! Guide Londonin pin up –tyttöpaita toimii todellisena icebreakerina kaikissa kevään juhlissa. Jos suvun kukkahattutätien kanssa ei ole yleensä oikein tahtonut keskustelu luistaa, niin eipähän tarvitse siitäkään murehtia enää. Tästä paidasta riittää juttua koko illaksi! Paidan printissä on siis kevyesti pukeutuneiden tyttöjen kuvia.

Paita on erinomaisen helppo yhdisteltävä. Dramaattisen siitä saa, kun sen yhdistää mustan kapealinjaisen farkun kanssa. Toisaalta taas värillinen (esim. punainen tai tummansininen) housuvalinta korostaa paidan leikkimielisyyttä. Paita toimii yläosana hyvin yksinään, mutta voihan sitä aina rauhoittaa yksivärisellä blazerilla. Girls-paita 99,90€.

Kuvan kauluspaita on siis niin kiva, että oksat pois! Kukallinen kuosi on kaunis, mutta ei mahtaileva. Pientä hipsterivibaakin tässä paidassa on havaittavissa, koska imagolasit olis aika kiva lisä tämän paidan kylkeen. Housuna toimivat oikein kivasti Guiden kevään malliston harmaat puvunhousut. Housuihin löytyy myymälöistä myös blazer ja liivi, jota voi pitää myös rennosti auki, mikäli juhlien luonne sallii. Paidan nimi on osuvasti Austin Powers ja se kustantaa 99,90€.

Ennen valmistujaisjuhlia kalenteri hemmottelee meitä ilman muuta vappuhulinoilla. Mikä olisikaan parempi valinta paidaksi, kuin tämä hersyvän iloinen Basket shirt (99,90€)! Yhdistä, kuoharilasin, serpentiinin ja tippaleivän kanssa. Päähän vedä vielä kellastunut ylppärilakki ja jalkaan iloisen väriset puuvillahousut - sitten olet täydellinen!
 

                 

Nämä ja paljon muita toinen toistaan päheempiä paitoja olisi tarjolla Studio25-myymälöissä kautta maan.
                  Juhlavaa kevättä toivottaa Kampin myymälän Eva ja allekirjoittaneen lempipaita!

Avainsanat juhla

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook