Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Mekkomeininkejä

Kirjoittaja Mervi Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2015-04-27 Osumia 3241 Kommentteja 0

Kesä on tulossa rytinällä tuoden mukanaan taas erilaisia kissanristiäisiä, joihin ei missään nimessä voi mennä vanhoissa vetimissä! Mikä olisikaan siis ajankohtaisempaa kuin perehtyä Lipsy Londonin upeisiin mekkoihanuuksiin. Esittelemme parhaimmat ehdokkaat mekkoheiloiksi kesän juhliin. 

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee ehdottomasti söpöin mekkomme, eli varautukaa siirappiseen meininkiin. Bardot-mekko (129,90€) on suorastaan syötävän suoloinen hempeässä vaaleanpunaisessa värissään ja tyttömäisessä mallissaan. Paketin kruunaa vielä erittäin juhlavat strassi- ja helmikoristelut vyötäröllä. Tässähän tuntee itsensä ihan Marilyn Monroeksi, vain tuulikone ja hulmuavat helmat puuttuvat! Mallissa olkapäät pääsevät kauniista esiin, mikä onkin yksi tämän kevään trendeistä. Jos siis haluat juhlalookissasi vaipua ihaniin hattaraunelmiin, niin äkkiä tämän mekon kanssa kassan kautta kotiin.

Jos taas oot enemmän Megan Fox kuin Marilyn Monroe, niin nyt kannattaa pitää silmät auki tämän mekon kohdalla! Tämä sivistyneesti seksiä tihkuva Red Flower Print -mekko (129,90€) on Lipsy Londonin erikoismallistoa, joka on brittinäyttelija Michelle Keeganin käsialaa. Malli on erittäin naisellinen ja kurveja myötäilevä. Sanomattikin selvää on varmaan se, että parasta tässä mekossa on kuitenkin upea kukkakuvionti. Kangas on kiiltävää ja satiinimaista, joten näyttävyyttä tästä mekosta ei todellakaan puutu. Seinäruusuille tätä siis ei voi suositella sillä, huomiolta ei varmasti tämän tantun kanssa voi välttyä. 

Kesällä rusketuksen kaveriksi sopii parhaiten kirkkaat värit. Meillä on pitkä talvi aikaa pukeutua mustaan ja harmaaseen, joten kesällä värien kanssa irroittelu on vähintäänkin suotavaa! Tämä Papaya chain -mekko (109,90€) sopii kesään kuin nenä päähän upean korallinoranssin värinsä ansiosta. Kangas on stretchaavaa, mutta samalla myös ryhdikästä, eikä ryppyynny edes villeimmän bailauksen tiimellyksessä. Strassikoristelu tuo mekkoon pientä blingiä, jonka kanssa ei juhlakautena kannata kainostella! Mekon yläosassa on sekä selkä- että etupuolella syväänuurrettu aukko, joka tuo pientä seksikkyyttä muuten hyvin siveelliseen malliin. 

Jos kirkkaat värit ei yksinkertaisesti vaan ole sun juttu, voi aina valita klassisen mustavalkoisen! Erittäin elegantissa Wrap Insert Print -mekossa on erittäin kaunis drapeeraus edessä, joka tuo muuten simppeliin mekkoon sitä jotakin. Mekko on niin sivistynyt, ettö sen voisi kuvitella vaikkapa presidentin puolison Jenni Haukion päällä (vinkki Haukiolle, että kannattaa poiketa Studiolle). Täydellinen kaveri tämä on tietenkin mustavalkoisen ylppärilakin kanssa! Klassisempaa lookkia tavoitellessa kelpaa kaveriksi ihan mustat avokkaat, mutta toisaalta simppelimmän mekon kanssa on sallittua irroteella kenkäosastolla. Miltäpä vaikka kuulostaisin punaiset kengät ja huulet tämän mekon kaverina?

 

Jos ei satu olemaan tänä kesänä itse juhlakaluna, voi mekoksi valita vähän jotain hillitympää ja rennompaa. Trikookankaisesta Printed Landscape -mekosta (79,90€) löytyy printtinä upea kukkasin kruusailtu alppimaisema. Eli jos kesän matkabudjetti ei riitä alppireissuun, voi samoja maisemi toljottaa myös mekostaan.  Kuten kuvasta näkee, löytyy mekosta pitkät hihat, joten ei haittaa vaikkei kädet olisikaan ihan viimesen päälle vielä kesäkunnossa ;)

 

Koska emme halunneet tehdä teille raamatun pituista postausta, ei kaikki mekot päässeet tarkempaan syväanalyysiin. Eli jos mikään blogin mekoista ei iskenyt tajuntaan, ei kannata heittää pyyhettä kehään. Sekä verkkokaupan että kivijalkaliikkeiden puolelta löytyy valikoimaa lisää reilulla kädellä! Eli seuraavaksi vain Studiolle ja juhlafiilis päälle!

Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook