Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Parhaat kesävermeet Benchiltä miehille

Kirjoittaja Eva Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2015-05-13 Osumia 2965 Kommentteja 0

Päätettiin ottaa Benchin miesten kevät-kesämallisto tarkempaan syyniin. Tästä blogitekstistä selviää mitkä tuotteet on malliston johtotähtiä.

Jokaisella itseään kunnioittavalla miehellä on tässä kevät-kesäsesongissa bomber-mallinen rotsi. Niin se nyt vaan on. Bench tarjoilee herroille erittäin käypähintaista (89,90€!) Irk-nimiseksi ristittyä versiota ilman mitään sen kummempia härpäkkeitä, joten tämä takki sopii minimalisteille kuin nyrkki silmään. Kakkoskuvasta voi huomata, että myös orit rapakon takaa ovat sonnustautuneet bombertakkeihin ja näyttävät varsin mukiinmeneviltä.

 

Seuraavana esittelyvuorossa on Benchin ns. vaimonhakkaaja. Vaimarit on ihan etulinjassa, kun trendeistä puhutaan, ja tässä hihattomassa on vielä ihan tautisen hieno printti. Koko Benchin kevät-kesä 2015 malliston teemana on kaupunkielämä, ja tästähän tuotteesta ei sitä suurkaupungin makua puutu sitten lainkaan. Pilvenpiirtäjiä ja valoja on vaikka muille jakaa! Vaikka tuote on muuten aika villi, niin hinta on silti varsin kesy;  Dip City -hihaton kustantaa vaivaiset 25,90€.

Tokikin kesän pakko saada -listalle on päässyt myös kunnon farkkushortsit. Shortsissa on mietoa kulutusta havaittavissa ja nämä voi yhdistää oikeastaan ihan minkä kanssa vaan. Parhaiten tietenkin nämä sopii yhteen terassin, helteen ja huurteisen kanssa. Roadhouse on tuotteen nimi ja hintalapussa seisoo 69,90€.

 

Viimeisinä, vaan ei suinkaan vähäisimpinä, löytyy listalta nämä Benchin miesten pikeepaidat.  Siis voi pyhä jysäys näissä on mahtava kangas! Luonteeltaan materiaali on pehmeää ja joustavaa eli toisin sanoen mukavaa. Kuitenkin kangas näyttää erittäin ryhdikkäältä. Värejä löytyy pirteän keltaisesta takuuvarmaan mustaan. Ja luonnollisestihan näitä pidetään yllä siten, että ylinkin nappi napitetaan kiinni. Jookosta? Crystalline B 39,90€/kpl

Tsekkaa äijien koko Bench-valikoima tästä tai sitten matkaa heti lähimpään myymälään katsastamaan tilanne.

XO

Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook