Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

HAVAIANAKSET JA KESÄ - ÖVERIHYVÄ KOMBO

Kirjoittaja Eva Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2015-06-23 Osumia 2000 Kommentteja 0

Kesä on todellakin antanut odotuttaa itseään, mutta viime päivinä aurinkoa on bongailtu ympäri Suomen. Sen kunniaksi on aika esitellä Studio25-myymälöihin rantautuneet Havaianas-varvassandaalit! Sitä paitsi, nämä kumista valmistetut kaverit toimivat kesäsateenkin yllättäessä.

Havaianas on brasilialainen merkki, joka tunnetaan parhaiten kumisista varvassandaaleistaan.  Ensimmäiset Havaianakset luotiin vuonna 1962, eikä loppua näy. Havaianasten ulkoasu on saanut vaikutteita zõri-sandaaleista eli japanilaisten jalkineista, joita he käyttävät kimonojen kanssa.  Tähän sesonkiin olemme valinneet Studio25-myymälöiden valikoimaan perinteisten klassikoiden lisäksi myös spesiaaleja erikoisherkkuja.

 

 

 

Nämä kaunottaret kuuluvat Havaianaksen Special collection –sarjaan, jossa koruyksityiskohdat on tehty Swarovskin kristalleista.  Malliltaan nämä kengät edustavat kapeampilinjaista Havaianas-osastoa.  Väri on upea smaragdinvihreä, jossa on metallinen hohto.  Nämä jalassa voi mennä vaikka juhlimaan. Sen verran on näyttävät popot kyseessä. Hintaa on 44,90€.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nämä Havaianakset kuuluvat merkin luontoa suojelevaan sarjaan; 7% myynnistä lahjoitetaan varjelemaan sademetsiä. IPÊ-sandaalien (IPÊ eli Institute for Ecological Research) pohjissa esitellään aina sademetsien asukkaita lisäämään tietoisuutta sademetsistä. Meillä myytävissä IPÊ-Havaianaksissa on kuvattuna valko-orvokkikolibri (Colibri serrirostris). Nämä suloiset luonnonsuojelijat kustantavat 24,90€.

 

 

 

 

 

Seuraavana syynissä meillä on malli nimeltään Luna Animals. Malli kiertää nilkan ja ilmeessä on jotain kleopatramaisuutta.  Pohjaa koristaa eläinkuosiprintti.  Allekirjoittaneen oli aivan pakko lunastaa nämä itselleen, koska nämä sandaalit vaan ovat kerta kaikkiaan supernaiselliset ja ne ovat hullun mukavat jalassa, aivan kuten muutkin merkin släbärit. Hinta on maltilliset 29,90€. Väreinä löytyy hopean- ja kullansävyt (hopeansävyiset löytyy kivijalkamyymälöistä).

Neljäs maistiainen on übertrendikkäänvärinen Havaianas top light pink . Väri on puuterinhempeä persikka, joka kutsuu luokseen ruskettuneita kinttuja. Malliltaan tämä on Havaianaksen klassikko eli ”TOP”, jossa solki on hieman leveämpi kuin esimerkiksi ensimmäiseksi esitellyssä vihreässä slim-sandaalissa.  Nämä läpsyt kustantavat 19,90€ - maksutapahtuman jälkeen voit talsia niissä koko loppukesän.

 

 

Tästä näet verkkokauppamme Havaianas-valikoiman. Kannattaa myös käydä katsastamassa lähimmän Studio25-myymälän tilanne, koska kaikkia malleja ei löydy netistä.

Rakkaudella,
Kampin myymälän Eva

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook