Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Joulun juhlat, nainen, oletko valmis!

Kirjoittaja sisällönsyöttö Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2015-11-30 Osumia 1478 Kommentteja 0

Joulun juhla-aika on jo parhaimmillaan. Mikäli et vielä ole valmistautunut pikkujouluihin ja muihin joulunajan rientoihin, niin katso meidän suosikkimme joulun juhja-aikaan!

Tänä vuonna joulun juhliin kuuluu naisilla niin bling blingiä, kuin hieman maltillisempaa, mutta ehdottomasti herkullista lookia. 

Myymälöihin on rantautunut upeat topit, jotka voit yhdistää rokahtavammin farkkujen kanssa tai sitten juhlavammin ihanan muodokkaan minihameen kanssa. 

Tämä Vilan Vijanari toppi löytyy myymälöistämme hopean värisenä ja mustana, ihan must tämän talven vaatekaapin piristys (kuvassa hopea)!

Jos haluat jotain vielä näyttävämpää ja juhlavampaa, niin Vilan toppi Vifemale todella saa sinut loistamaan! Upeat pitsiyksityiskohdat ja kimallus, tämä toppi huokuu glamouria!

Maltillisempaa yläosaa edustaa hihallinen Viabstract, upeasti pliseerattua ja kevyttä kangasta. Tämän voit laittaa vaikka toimistoon, tyylikästä ja helppoa!

Yläosien kaveriksi löytyy loistavan mallinen Vifeaturing hame. Tämä ihanuus sopii niin arkeen, kuin juhlaan.

Lopuksi kolme herkkupalaa, tämän joulunajan mekot ovat hyvin naisellisia ja tyylikkäitä. Nämä mekot pelastavat päiväsi, vaikka piparit palaisivatkin.

Viluxa mekkoa löytyy kahta sävyä

Lipsyltä nostamme tätä aivan upeaa tummansinistä pitsiunelmaa. Tämä mekko kääntää katseita!

 

Tervetuloa myymälöihin sovittelemaan!

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook