Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Kuulumiset G-Starin SS 17.2 ostoilta Tukholmasta

Kirjoittaja markku Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2016-10-11 Osumia 2513 Kommentteja 0

G-Star ja Tukholma ovat molemmat sellaisia, että siellä sattuu ja tapahtuu. Vaikka käymme Tukholmassa neljästi vuodessa ostoilla aina on kerrottavaa, uutta ja ihmeellistä. Niin nytkin... 

G-Star ostosmatkan terkut Tukholmasta

Kun Tommy meilasi meille, että uutta mallistoa olisi taas näytillä konttorilla, ei kun nettiin tilaamaan matkalippuja Vikingiltä.

Kuinkas sattuikaan, olin taas täysin mainonnan uhri, kun sorruin lipunoston yhteydessä kanta-asiakkaille tarjottuun äyriäiskori- tarjoukseen. Jälkiviisaana voikin kysyä, oliko tuo sittenkään mikään tarjous, ei ainakaan mikään halpa tarjous, hintaa tuntui kertyvän, kun juomatkin vielä lasketaan. Tosin mielenkiintoinen ja näyttävä annos ja erittäin maukas. Osteri ei kylläkään tuntunut löytävän oikeaa reittiä  heti Annella. Kokonaisuutena voimme kyllä tätä lämpimästi suositella. 

 

Meeting oli heti aamuvarhaisella Söder Mälarstrandissa, kävelymatkan päässä satamasta.

Ennen työhön ryhtymistä nautimme tietysti tulokahvit kroisanttien kera ja vaihdettiin kuulumisia. Olihan niitä! Varmasti järein sellainen oli, että G-Star ei olekaan enää mikään yhden miehen yritys, mitä se on ollut tähän päivään saakka, vaan yhtiön perustaja Jos van Tilburg on ottanut osakkaan yhtiöönsä.

Uusi osakas ei sitten olekaan ihan kuka tahansa, vaan showbisneksestä hyvin kuuluisa musiikkiartisti Pharrell Williams, joka ei jää pelkäksi kulissinimeksi, vaan vaikuttaa aktiivisesti etenkin mallistoon.

Lisäksi Tommy kertoi vaikeuksista mistä vaatekauppa Ruotsissakin kärsii. Ruotsissa ei kuulemma ole kuin huonosti ja erittäin huonosti meneviä vähittäisliikkeitä. Vaikeudet eivät koettele enää pelkästään pieniä kivijalkamyymälöitä vaan yhtä hyvin isoja pelureita.

Yllättävää oli se, että vaikka nettikauppa on suurin syyllinen kivijalkakaupan hiipumiselle, on nyt jo Ruotsissa pienet nettikaupatkin vaikeuksissa, ilmeisesti isot kansainväliset pelurit jyllää.

Kaiken negatiivisuuden keskeltä oli ilo sukeltaa freessiin mallistoon. 

Farkut olivat suurimmaksi osaksi slimmejä ja superstrech denimiä, mutta mukana herkkupaloina voimakkaasti kulutetut (rikotut) tapered ja loose mallit. Myös huikea kalanruotoon kudottu sambree, rento loose malli, joka ennakoi muodin kärjen kääntymistä löysiin malleihin. Loose mallisissa denimeissä ei ole elastaania, jota oikea farkkufriikki ei hyväksykkään edes slimmissä mitoituksissa.

 

Mielettömän kivat olivat myös G-Starin joggarit!

Paljon eri pesuvaihtoehtoja sekä miehille, että myös naisille. Nämä ovat kyllä ihan must juttu kesällä.

Hintataso pysynyt entisellän, ei ainakaan noussut, pikemminkin hieman laskenut, Teeppareita saa nyt 29,90€.

Poimittuamme parhaat mahdolliset tuotteet valikoimiimme lähdimme metrolla Solnaan, jossa oli juuri avattu Mall of Scandinavia. 

Yksi Euroopan hienoimpia kauppakeskuksia mitä olemme nähneet. Myymälöitä kierrellessä ei voinut kuin ihmetellä kalustukseen uponneita melkoisia rahasummia.

Suurimmat liikkeet olivat kaksikerroksisia, mutta niiden fasaadi oli sitä myös; kaksikerroksinen ja jokainen omannäköisensä! Ei yhtenäistä julkisivua, mihin meillä ollaan totuttu. Ai että oli vaikuttavaa!

 

Solnasta suuntasimme vielä tunnelbanalla Götagatanille ja suoraan kantakahvilaamme Muggeniin katsomaan katunäkymässä havaittavia trendejä.

Silmiinpistävää, toki ei enää mikään pintatrendi, olivat alimittaiset housut. Farkut olivat käännettyjä tai reilusti leikattuja ja riisteillä.

Uutena ilmiönä oli niin mukavat couticanit eli pitkä päällystakin ja neuletakin risteymä. Kevyitä laskeutuvia materiaaleja ja useimmiten mustana.

Muuta havaintoa ei saatu, kun huomasimme kellon olevan jo 19:15 ja kahvit jäivät pöytään ja ryntäsimme kovaa haipakkaa kohti laivasatamaa.

Olimme viimeiset asiakkaat, jotka astuivat laivaan, mutta onneksi ehdimme.

 

- Markku & Anne -

Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook