Asiakaspalvelu: +358 50 4622 811

Kevään 2017 BENCH mallistoa

Kirjoittaja Anne Julkaistu blogissa Studio25 Blogi Julkaisupäivä 2016-10-16 Osumia 2896 Kommentteja 0

Hankintamatkalla Manchesteriin rakentamaan omaa Studio25 valikoimaa BENCH spring/summer17 mallistoista.

Hiukan tuntui oudolta lähteä Manchesteriin ostamaan Benchiä, kun viimeiset 12 vuotta mallisto on tullut Suomeen omalle konttorillemme.

Luovuimme tosiaan tukkumyynnistä Suomeen ja Baltiaan, sillä päämies olisi muuttanut sopimuksemme pelkäksi agenttisoppariksi, joka ei meitä houkutellut, huolimatta, että mallisto oli vähintäänkin yhtä hyvä kuin aiemminkin.

Aamulentomme Hesasta ei ollut kyllä kaikkein houkuttelevimpia, sillä lähtö oli aamu kahdeksalta Arlandan kautta, joten kentälle oli saavuttava kuudeksi.

Ei auttanut muu kun virittää herätys 2:45 ja pää tyynylle heti kymppiuutisten jälkeen.

Päästyämme Helsinki-Vantaan kentällä passitarkastuksen läpi etsimme sopivaa kahvilaa, sillä aamiainen ei kotona yöllä ollut vielä maistunut. Ostin kahvin ja ison sämpylän ja kyllä osasi harmittaa sitä haukattuani. Sämpylä oli kivikova ja sisus laitettu laihialaisen ohjesäännön mukaan; hyvin kevyttä.

Väänsin sämpylää puoleen väliin, mutta sitten täytyi antaa periksi. Sitä vastoin naapuripöydän kaveri näkyi poimivan vain sattumat välistä ja jätti sämpylän suosiolla lautaselle.

Eikä tässä vielä kaikki! Lentomme oli Arlandan kautta ja ai että, kyllä ne ruotsalaiset osaa....kun astuimme transithalliin lehahti juuri leivotun leivän ihana tuoksu nenääni; ei auttanut, oli kiire vaihtoon.

Saavuttuamme Manchesteriin, ei kyllä tuo Brittien passintarkastuskaan jättänyt mitenkään kylmäksi. Onneksi meillä sentään oli EU passi, sillä toinen jono oli satoja metrejä pitkä.

Myyntikonttori tai oikeastaan pääkonttori oli entisensä, vaikka Bench myytiinkin pari vuotta sitten saksalaisille.

Innostuimme mallistosta, vaikka se oli huomattavasti aikaisempaa suppeampi. Se oli nyt koordinoidumpi ja erittäin kaupallinen.

College-tuotteiden materiaalit olivat entistä tuhdimmat. Ne olivat pääsääntöisesti hyvin voimakkaasti pestyjä, siten että saumoihin oli saatu kauniit kulumat.

Väritys oli etenkin kesäisen hempeitä pastellisävyjä; vaaleaa pinkkiä ja vaaleaa sinistä, jopa miesten malleissa. Materiaalien paksuudesta johtuen collegepuserot ja takit tulevat osin korvaamaan ulkoilupuseroita ja tietysti naisilla ykköskorvike on varmaankin coatiganit; päällystakin ja villatakin risteytys.

Bench on ollut aina vahva ulkoilupuseroiden valmistaja ja niin heillä on nytkin hyvät puserot esim. oheinen bomber, jonka saa tietysti sekä pinkkinä että vaalean sinisenä

kuvassa brodeerattu selkäpuoli. Toisessa kuvassa tikattu collegetakki

Myyntipäällikkö Stephen kehui kovasti Benchin denim mallistoa ja sanoi heidän panostavan vahvasti farkkuihin.

Kyllä pitää todeta, että olivathan ne hyvän näköisiä istuvuuksiltaan ja pesuiltaan, mutta kun omassa myymälässämme on tottunut G-Stariin jäi jotakin vielä kaipaamaan.

Sitä vastoin Bench chinos housut ovat aivan pistämättömät.

Ensimmäisessä kuvassa reisarichinos ja toisessa esimerkki pastellisävyisestä miesten hupparista..

Ostojen jälkeen lähdimme kaupungille. Kävelimme Piccadillyn asemalta kauppakatua Exchange Sg:lle. Ikäväksemme emme löytäneet trendillisesti mitään ihmeellistä uutta, sitä vastoin koimme kaksi järkyttävää kokemusta. Tuossa vajaan kilsan matkallamme näimme ainakin kaksikymmentä narkkaria ja kerjäläistä, joista osa oli majoittunut susikoirineen ja patjoineen porrassyvennyksiin.

Toinen järkytys oli enemmän ammatillinen. Primemark (mielestäni halvasta halvin vaateketju) oli vallannut parhaalta paikalta vanhan upean Selfridge -tavaratalon rakennuksen. Tämä jos jokin kertoo siitä valtavasta muutoksesta muotikaupassa, jossa halpatavaratalot -ketjut ottavat markkinaosuutta keskihintaisilta brandeiltä.

Lopuksi menimme alla kuvassa olevaan The Old Wellingtoniin, mistä sain tuoreen, muhkean sämpylän kunnon täytteellä englantilaisen teen kera .

 

- Markku -

Avainsanat

Jätä kommentti

Kirjoita kooditunniste ruutuun


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook